Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Vi köper din bil i Norrköping

Våra bilexperter finns där för dig

viköperdinbil.se – Norrköping-Risängen

Station Norrköping-Risängen
Importgatan 44
602 28
Norrköping

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

Sälj din bil i Norrköping - alla modeller och i alla skick!

Har du en bil till salu i Norrköping? Vill du sälja den snabbt och enkelt utan krångel? Då har du kommit helt rätt! Vi på viköperdinbil.se erbjuder dig en gratis onlinevärdering och efter du värfderat din bil erhåller du dessutom ditt försäljningspris direkt online. Därefter kan du boka in en tid för överlämning på vår station i Risängen. Väl på stationen får du träffa en av våra värderinggspecialister, som gör en snabb kontroll av den onlinevärdering du gjort. Ni gör även en kort provkörning tillsammans, och du får bekräftat försäljningspriset.

Vill du kan du sälja bilen direkt på plats. Vi köper alla bilar oavsett skick, märke och modell. Har du en begagnad bil, en leasingbil eller en skrotbil kan du sälja den också!

Vi tar hand om alla formaliteter kring bilförsäljningen så som köpekontrakt och ägarbyte. Börja med att värdera din bil online på vår hemsida. Boka sedan en tid för ett personligt möte så ses vi snart på stationen!


Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss - Station Norrköping-Risängen

Från norr:
Kör söderut på E4 och ta avfart 122 Trafikplats Norrköping Norra, väg 55/56. Fortsätt på Stockholmsvägen, väg 55/56. I andra rondellen ta 3:e avfarten mot Ståthögavägen. Håll vänster vid Hamnbron in på Sjötullsgatan. Ta 1:a avfarten i rondellen mot Söderleden. Fortsätt på Söderleden för att sedan ta höger på Importgatan.

Från väster:
Kör åt Nordost på E4 och ta avfart 119 Trafikplats Norrköping Södra. Följ skyltar mot Söderleden/E22 i Norrköping. Ta avfart Trafikplats Kneippen från E22. Följ Söderleden mot Importgatan i ca 6 km. Sväng vänster på Importgatan. På Importgatan, ta första höger. Du hittar oss på höger sida.

Från söder:
Kör nordväst på söderköpingsvägen/E22 och sväng höger till Söderleden/ E22. Håll vänster och följ skyltar mot väg 209/Flygplats/Arkösund/Hamnen/Rinsängen. Fortsätt på Söderleden för att sedan svänga vänster på Importgatan. På Importgatan, ta första höger. Du hittar oss på höger sida.

Öppettider Station Norrköping

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

10:00-16:00

Söndag:

Stängt


Lunchstängt mellan 13:00-14:00

  • Röda dagar kan komma att påverka öppettiderna
  • Vänligen se till att ha en bokad tid innan ni besöker stationen.

Sälj din bil i Norrköping - snabbt och enkelt!

När du vill sälja bil i Norrköping och vill göra det snabbt är du alltid varmt välkommen att vända dig till oss. Vi hjälper dig med allt som har med försäljningen att göra inklusive ägarbytet. Skulle du istället sälja bilen privat måste du själv ordna en annons med säljande text, proffsiga fotografier och kostnader för annonsen. Det innebär dessutom en hel del arbete med samtal från eventuella intressenter och möten med köpare som inte alltid dyker upp. Vill du slippa krångel? Kom till oss! Vi hjälper dig med alla formaliteter kring försäljningen och tar hand om allt pappersarbete. Du värderar din bil helt kostnadsfritt online och våra specialister återkommer snabbt med ett exakt försäljningspris till dig. Efter du fått ditt försäljningspris, kan du enkelt och smidigt sälja din bil till oss. Vill du kan du fundera på saken, eller välja att inte sälja bilen alls. Ingenting är bindande och värderingen är helt kostnadsfri.Vi hjälper dig med allt - helt kostnadsfritt!

När du säljer bilen hos oss i Norrköping får du hjälp med allt kring försäljningen. Vi går igenom alla villkor på stationen och löser både köpekontrakt och ägarbyte åt dig. Du slipper annonsering och långa samtal med köpare. Det enda du behöver göra är att värdera din bil online, boka en tid hos oss och sedan sköter vi resten. Alla våra tjänster är helt kostnadsfria, vilket innebär att du kan få ett högre pris utan att behöva betala dolda avgifter eller tillägg. Vi utgår från det aktuella marknadsvärdet för din bil samt bilens skick, och avgör sedan högsta möjliga pris för ditt fordon. Alla våra värderingsspecialister har mångårig erfarenhet i bilbranschen och kan snabbt och effektivt bestämma ett fordonsvärde. Mötet på stationen tar endast 30 minuter och du kan sälja din bil direkt på plats.Sälj din bil till bästa pris

För att kunna ge dig bästa möjliga pris för ditt fordon har vi valt att inte ta några avgifter för våra tjänster. Du betalar ingenting för värderingen av ditt fordon och inte heller om du väljer att sälja bilen till oss. Vid värdering av din bil utgår vi från den internationella bilmarknaden och därmed får du alltid bästa möjliga pris. Börja med att göra en bilvärdering online och boka sedan enkelt och kostnadsfritt en tid på vår station i Norrköping. Du hittar oss på Importgatan i Risängen. Varmt välkommen!

Värdera din bil nu: