Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Sälj din bil Örebro

Våra bilexperter finns där för dig

viköperdinbil.se – Örebro–Marieberg

Station Örebro–Marieberg
Bolagsvägen 13
702 36
Örebro

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

Vi köper din bil i Örebro – alla modeller och i alla skick!

Har du en bil till salu i Örebro? Vill du sälja den snabbt och enkelt utan krångel? Då har du kommit helt rätt! Vi på viköperdinbil.se erbjuder dig en gratis värdeuppskattning online för att först ta reda på din bils värde och få ett försäljningspris. Därefter kan du boka in en tid för överlämning på vår station i Marieberg. Väl på stationen får du träffa en av våra värderinggspecialister, som gör en snabb kontroll av bilen. Ni gör även en kort provkörning tillsammans, och du får sedan ditt försäljningspris bekräftat.

Vill du kan du sälja bilen direkt på plats. Vi köper alla bilar oavsett skick, märke och modell. Har du en begagnad bil, en leasingbil eller en skrotbil kan du sälja den också!

Vi tar hand om alla formaliteter kring bilförsäljningen så som köpekontrakt och ägarbyte. Börja med att värdera din bil i vårt online-verktyg. Boka sedan en tid för överlämning så ses vi snart på stationen!


Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss – Station Örebro

Från norr (City):
Kör åt sydväst på E20. Ta avfart 109 mot Marieberg. Följ skyltarna mot väg 51 - Marieberg. På Kundvägen sväng vänster till Bolagsvägen. Fortsätt på Bolagsvägen 350m och sväng vänster.

Från väster
Kör västerut på E18. Ta avfart 110 mot Marieberg. Ta höger in på E20. Ta avfart 109 mot Marieberg/Täby. Följ skyltarna mot väg 51 - Marieberg. På Kundvägen sväng vänster till Bolagsvägen. Fortsätt på Bolagsvägen 350 m och sväng vänster.

Från söder
Kör norrut på E20. Ta avfart 109 mot Marieberg. Sväng höger på Kundvägen och fortsätt tills ni kommer på Bolagsvägen. Sväng vänster på Bolagsvägen och fortsätt 350m för att sedan ta vänster. Ni finner oss till vänster om Carspect Bilbesiktning.

Öppettider Station Örebro

Måndag:

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

10:00-16:00

Söndag:

Stängt


Lunchstängt mellan 13:00-14:00

  • Röda dagar kan komma att påverka öppettiderna
  • Vänligen se till att ha en bokad tid innan ni besöker stationen.

viköperdinbil.se: bilförsäljning när den är som enklast!

Ska du sälja bilen i Örebro? Nu finns det ett alternativ för dig som vill sälja bil snabbt och enkelt utan att behöva vänta. viköperdinbil.se köper alla sorters begagnade bilar. Det spelar ingen roll vilket märke bilen har, eller hur gammal den är. Är bilen defekt? Det gör ingenting, vi köper den ändå! Det enda kravet är att ditt fordon inte väger mer än 3,5 ton. Har du en lätt lastbil är du varmt välkommen in till oss. Vi köper alla bilar snabbt utan krångel. Vill du sälja bil åt någon du känner? Inga problem! Ta bara med en fullmakt signerad av ägaren och vi sköter resten. Om du vill kan du sälja bil på bara en timme. Börja med att värdera din bil i vårt online-verktyg här på hemsidan och få ett försäljningspris för din bil, och boka sedan en tid för överlämning. Du hittar oss på Bolagsvägen 13 i Örebro.


Gör en gratis värdering online

Innan du säljer din bil kan det vara bra att känna till dess värde. Du kan enkelt få en initial prisuppskattning via vår värderäknare online - fyll bara i registreringsår, modell och märke. Du bedes sedan fylla i lite fler uppgifter om din bil så att vi kan ge dig ett exakt försäljningspris direkt online. Boka därefter boka in en tid på stationen i Marieberg. Väl på plats får du träffa en av våra bilexperter som gör en snabb koll av bilen och bekräftar försäljningspriset du redan fått. Värderingen är helt kostnadsfri vare sig du väljer sälja bilen eller inte. Och om du vill sälja din bil kan du göra det direkt, enkelt och smidigt. Din bil kan vara såld redan imorgon!


Sälj din bil snabbt och lätt i Örebro!

Väljer du att sälja bilen till oss så hjälper vi dig med allting kring försäljningen. Du kan alltid vara säker på att göra en trygg affär när du säljer bilen hos oss. Betalning sker via säker banköverföring i samband med försäljningen, och vi tar hand om allt pappersarbete. Det enda du behöver ta med dig till stationen är en giltig ID-handling, registreringsbevis och serviceboken. Ett tips är också att städa bilen innan du säljer den. Är bilen hel och ren kan du få ett högre pris för den! Och glöm inte att plocka ur personliga värdesaker innan du kommer förbi oss. Vill du sälja bilen på snabbast möjliga vis, utan att förlora pengar? Sälj bilen till oss! Det har aldrig varit enklare att sälja en bil i Örebro. Välkommen in till stationen så berättar vi mer!

Värdera din bil nu: