Onlinevärdering
Boka tid för att sälja
Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Sälj din bil i Stockholm

Våra fordonsexperter finns där för dig

viköperdinbil.se – Stockholm-Sollentuna

Station Stockholm-Sollentuna
Bäckvägen 17A
192 54 
Stockholm

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

Sälj din bil i Stockholm

Ska du sälja bil i Stockholm? Du kanske vill få sålt den snabbt och enkelt utan att behöva lägga ner massa tid och jobb på affären? Då är du varmt välkommen till vår station i Sollentuna! Vi hjälper dig med allting kring försäljningen. Hos oss kan du sälja en bil på mindre än 24 timmar!

Börja med att värdera din bil i vårt online-verktyg. Värderingen är 100% kostnadsfri och du får ett värde beräknat på bara en minut. Du kan därefter boka en tid på vår station för en manuell värdering, där vi ger dig ett slutgiltigt fordonsvärde.

Det spelar ingen roll om din bil är gammal eller ny - vi köper upp alla sorters bilar i alla skick. Boka en tid idag så går vi igenom bilen tillsammans och ger dig därefter ett priserbjudande. Vill du endast dra nytta av en gratis värdering? Självklart går det också bra - det finns inget som helst säljtvång hos oss. Kom in till filialen i Sollentuna så får du veta mer!

Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss - Station Stockholm Sollentuna

Från norr:
Kör söderut på E4 och ta avfart 173. Följ sedan skyltarna mot väg 262. Vid OKQ8 följer du skyltarna mot Danderyd och väg 262. Sväng vänster in på Frestavägen och sedan höger in på Hovslagarevägen. Efter 300m, sväng vänster på Bäckvägen och fortsätt tills du ser våra skyltar.

Från väster:
Kör söderut på E18 och ta avfart 152. Följ skyltarna mot väg 267 till E4 mot Stockholm. Ta avfart 173 och följ skyltarna mot väg 262. Vid OKQ8, följ skyltar mot Danderyd och väg 262. Sväng vänster in på Frestavägen och sedan höger in på Hovslagarevägen. Efter 300m, sväng vänster på Bäckvägen och fortsätt tills du ser våra skyltar.

Från söder (city):
Kör nordväst på E4 och ta avfart 173 och följ skyltarna mot väg 262. Vid OKQ8 följer du skyltar mot Danderyd och väg 262. Sväng vänster in på Frestavägen och sedan höger in på Hovslagarevägen. Efter 300m, sväng vänster på Bäckvägen och fortsätt tills du ser våra skyltar.

Öppettider Station Stockholm

Måndag:

09:00-19:00

09:00-19:00

09:00-19:00

09:00-19:00

09:00-18:00

10:00-16:00

Söndag:

Stängt


Lunchstängt mellan 13:00-14:00

Sälj din bil snabbt och enkelt i Sollentuna

För dig som ska sälja bil i Stockholm finns nu ett enkelt och snabbt alternativ till privat försäljning. Kom till oss på viköperdinbil.se. Hos oss slipper du lägga ner massa onödig tid på annonser och spekulanter som ångrar sig i sista sekunden. Du behöver heller inte lägga pengar på försäljningen - vår tjänst är helt gratis. Och du binder inte upp dig på någonting. Vill du bara komma förbi och få reda på värdet för din bil? Då är du varmt välkommen. Vår personal på stationen i Sollentuna har alla många års erfarenhet i bilbranschen och kan på ett rättvist och effektivt vis bedöma din bils värde på bara en halvtimme.

Värdera din bil innan du säljer

Börja med att göra en värdering online i vårt värderingsverktyg. Du fyller snabbt och enkelt i uppgifter om din bil, så som modell, märke och registreringsår för bilen. Du får direkt ett uppskattat värde för ditt fordon. Om du vill kan du sedan boka en tid för manuell värdering på stationen i Sollentuna. Det finns alltid tider tillgängliga och vill du kan du boka en tid redan samma dag! Vi finns på Bäckvägen 17A, strax efter Bilprovningen.


Vi köper upp alla sorters bilar

Vid en försäljning hjälper vi dig med allt pappersarbete runt omkring. Du behöver inte tänka på ägarbyte - vi löser det åt dig. Har du en belånad bil? Ingen fara! Vi köper även belånade fordon och ordnar lånet med banken.

Om din bil är i dåligt skick kan det vara svårt att få den såld på privata marknaden. Många bilhandlare väljer även att inte ta emot skrotbilar eller fordon i sämre skick. viköperdinbil.se köper upp alla sorters bilar upp till 3,5 ton. Har du en lätt lastbil går det alltså även bra att sälja den hos oss. Dock utför vi alltid en värdering innan vi köper din bil för att priset ska bli så rättvist som möjligt. Värderingen hålls med en av våra bilexperter på stationen i Sollentuna och tar ungefär 30 minuter. Ni går tillsammans igenom bilen, gör några mindre tester och tar en kort provkörning för att kunna få fram ett slutgiltigt värde.

Efter att värderingen är avslutad får du ett priserbjudande baserat på värderingen. Du kan då sälja bilen direkt till oss, eller vänta några dagar om du hellre vill tänka på saken. Vill du inte sälja bilen går det naturligtvis också bra. Du bestämmer helt själv hur du vill göra och binder aldrig upp dig på någonting. Det kostar ingenting med värderingen - vår service är alltid 100% gratis utan dolda avgifter. Boka en tid i Sollentuna idag så kanske du sålt bilen redan imorgon!

Så fungerar det
1. Utvärdering

Vid besöket går en inköpsexpert igenom din bil.

2. Betalning

Utifrån testet får du ett priserbjudande. Utbetalning sker via säker banköverföring.

3. Ägarbyte

Ägarbytet genomförs enkelt och säkert tillsammans med oss och bekräftas till dig.

Värdera din bil nu: