Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Sälj din bil i Stockholm

Våra fordonsexperter finns där för dig

viköperdinbil.se – Stockholm-Sollentuna

Station Stockholm-Sollentuna
Bäckvägen 17A
192 54 
Stockholm

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

Sälj din bil i Stockholm

Ska du sälja bil i Stockholm? Du kanske vill få sålt den snabbt och enkelt utan att behöva lägga ner massa tid och jobb på affären? Då är du varmt välkommen till vår station i Sollentuna! Vi hjälper dig med allting kring försäljningen. Hos oss kan du sälja en bil på mindre än 24 timmar!

Börja med att värdera din bil på vår hemsida. Värderingen är 100% kostnadsfri och du får en prisuppskattning beräknad på bara en minut. Du kan därefter värdera din bil själv genom att ange ytterligare information om din bil gällande dess skick och utrustning. Boka en tid på vår station för att sälja bilen till priset du redan erhållit online, vi gör bara en snabb kontroll av de uppgifter du angett och sen kan vi skriva kontrakt om du vill.

Det spelar ingen roll om din bil är gammal eller ny - vi köper upp alla sorters bilar i alla skick. Gör vår onlinevärdering idag och få ett slutligt priserbjudande för att sedan boka en tid hos för överlämning. Vill du endast dra nytta av en gratis värdering? Självklart går det också bra - det finns inget som helst säljtvång hos oss. Kom in på stationen i Sollentuna så får du veta mer!

Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss - Station Stockholm Sollentuna

Från norr:
Kör söderut på E4 och ta avfart 173. Följ sedan skyltarna mot väg 262. Vid OKQ8 följer du skyltarna mot Danderyd och väg 262. Sväng vänster in på Frestavägen och sedan höger in på Hovslagarevägen. Efter 300m, sväng vänster på Bäckvägen och fortsätt tills du ser våra skyltar.

Från väster:
Kör söderut på E18 och ta avfart 152. Följ skyltarna mot väg 267 till E4 mot Stockholm. Ta avfart 173 och följ skyltarna mot väg 262. Vid OKQ8, följ skyltar mot Danderyd och väg 262. Sväng vänster in på Frestavägen och sedan höger in på Hovslagarevägen. Efter 300m, sväng vänster på Bäckvägen och fortsätt tills du ser våra skyltar.

Från söder (city):
Kör nordväst på E4 och ta avfart 173 och följ skyltarna mot väg 262. Vid OKQ8 följer du skyltar mot Danderyd och väg 262. Sväng vänster in på Frestavägen och sedan höger in på Hovslagarevägen. Efter 300m, sväng vänster på Bäckvägen och fortsätt tills du ser våra skyltar.

Öppettider Station Stockholm

Måndag:

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

Stängt

Söndag:

Stängt


Lunchstängt mellan 13:00-14:00

  • Röda dagar kan komma att påverka öppettiderna
  • Vänligen se till att ha en bokad tid innan ni besöker stationen.

Sälj din bil snabbt och enkelt i Sollentuna

För dig som ska sälja bil i Stockholm finns nu ett enkelt och snabbt alternativ till privat försäljning. Kom till oss på viköperdinbil.se. Hos oss slipper du lägga ner massa onödig tid på annonser och spekulanter som ångrar sig i sista sekunden. Du behöver heller inte lägga pengar på försäljningen - vår tjänst är helt gratis. Och du binder inte upp dig på någonting. Vill du bara få reda på värdet för din bil? Utför då onlinevärderingen på hemsidan och få ett försäljningspris direkt online. Boka en tid hos oss för att få det bekräftat. Vår personal på stationen i Sollentuna har alla många års erfarenhet i bilbranschen och kan på ett rättvist och effektivt vis bedöma din bils värde på bara en halvtimme.

Värdera din bil innan du säljer

Börja med att göra en värdering online genom att fylla i vårt formulär. Du fyller snabbt och enkelt i uppgifter om din bil, så som modell, märke och registreringsår för bilen. Du får direkt ett uppskattat värde för ditt fordon. För att få en mer exakt värdering för just din bil fyll då bara enkelt i lite fler uppgifter om din bil så som färg, generellt skick och eventuella reparationer. Om du vill kan du sedan boka en tid för överlämning av bilen på stationen i Sollentuna. Det finns alltid tider tillgängliga och vill du kan du boka en tid redan samma dag! Vi finns på Bäckvägen 17A, strax efter Bilprovningen.


Vi köper upp alla sorters bilar

Vid en försäljning hjälper vi dig med allt pappersarbete runt omkring. Du behöver inte tänka på ägarbyte - vi löser det åt dig. Har du en belånad bil? Ingen fara! Vi köper även belånade fordon och ordnar lånet med banken.

Om din bil är i dåligt skick kan det vara svårt att få den såld på privata marknaden. Många bilhandlare väljer även att inte ta emot skrotbilar eller fordon i sämre skick. viköperdinbil.se köper upp alla sorters bilar upp till 3,5 ton. Har du en lätt lastbil går det alltså även bra att sälja den hos oss. Utför bara vår onlinevärdering så får du ett slutligt försäljningspris direkt online. Dock utför vi alltid en kontroll innan vi köper din bil för att bekräfta priset och de uppgifter du angett. Kontrollen görs av våra bilexperter på stationen i Sollentuna och tar ungefär 30 minuter. Ni går tillsammans igenom bilen, gör några mindre tester och tar en kort provkörning för att bekräfta det pris du redan erhållit online.

Efter att värderingen är avslutad får du ett priserbjudande baserat på värderingen. Du kan då sälja bilen direkt till oss, eller vänta några dagar om du hellre vill tänka på saken. Vill du inte sälja bilen går det naturligtvis också bra. Du bestämmer helt själv hur du vill göra och binder aldrig upp dig på någonting. Det kostar ingenting med värderingen - vår service är alltid 100% gratis utan dolda avgifter. Boka en tid i Sollentuna idag så kanske du sålt bilen redan imorgon!

Värdera din bil nu: