Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Sälj din bil Sundsvall

Våra fordonsexperter finns där för dig

viköperdinbil.se – Sundsvall

Station Sundsvall
Lärlingsvägen 1
857 53 
Sundsvall

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

Vi köper bilar i Sundsvall till bra priser direkt

Bor du i Västernorrlands län och vill kunna sälja bil till ett bra pris? Då kan vi på viköperdinbil.se hjälpa dig på ett enkelt sätt. Med hjälp av oss kan du sälja just din bil Sundsvall utan att behöva lägga ut en bilannons och vänta in alla svar.

Vår tjänst går ut på att förenkla processen för bilförsäljning. Genom oss kan du värdera din bil kostnadsfritt. Detta gör du via vår hemsida. Genom vår onlinevärdering får du ett slutligt försäljningspris direkt från oss att jämföra med om du hade sålt till en bilförsäljare i Sundsvall.

Gör det enkelt för dig själv. Vänd dig till oss när du vill kunna sälja just din bil så snabbt och enkelt som möjligt. Vi köper bilar i Sundsvall inom 24 timmar.

Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss - Station Sundsvall

Från norr:
Kör E4 söderut mot Sundsvall. Sväng av ca 7 km innan Sundsvall mot Birsta Köpcentrum. Sväng sedan vänster i rondellen efter avfarten och kör ca 350 m till en ny rondell. Ta vänster i den rondellen och kör rakt fram i de två nästkommande rondellerna. I den tredje rondellen ta första avfarten till höger och kör ca 170 m. Sväng sedan vänster och stationen ligger mittemot Granngården & Byggmax.

Från söder:
Kör ut på E4 norrgående, efter ca 7 km från Sundsvall sväng av mot Birsta Ö. Håll till höger i avfarten och kör ca 400 m till en rondell. Kör rakt fram i rondellen och vidare ca 170 m. Sväng sedan vänster och stationen ligger mittemot Granngården & Byggmax.

Från öst:
Kör ut på Timmervägen (Väg 622) mot Birsta och E4. Kör ca 7 km tills ni kommer till en rondell vid Birsta Köpcentrum. Ta första avfarten till höger och kör rakt fram i de två nästkommande rondellerna. I den tredje rondellen ta första avfarten till höger och kör ca 170 m. Sväng sedan vänster och stationen ligger mittemot Granngården & Byggmax.

Öppettider Station Sundsvall

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

Lördag:

Stängt

Söndag:

Stängt


Lunchstängt mellan 13:00-14:00

  • Röda dagar kan komma att påverka öppettiderna
  • Vänligen se till att ha en bokad tid innan ni besöker stationen.

Vi tar emot alla möjliga bilar i Sundsvall

Vi på viköperdinbil.se är väl medvetna om hur svårt det kan vara att sälja bil. Det var därför vi startade vår tjänst och lanserade den både i Sverige och runt om i Europa. Idag samarbetar vi med mer än 350 stationer i flera länder. När du tänker: Jag vill sälja min bil i Sundsvall så vet du precis vem du kan vända dig till. Allt börjar med vår kostnadsfria värderingstjänst. Den kan ge dig en prisuppskattning efter bara två minuter.

För att använda vår värderingstjänst online behöver du först ange bilmärke, bilmodell och tillverkningsår. Om du inte kan den informationen utantill så kan du använda transportstyrelsens hemsida för att ta reda på det. Du måste även ange hur långt du har kört med din bil. Det enklaste är att du tittar på manualen och samtidigt antecknar vad som står på mätarställningen. När du har fört in all information kommer du att få en preliminär värdering av bilen. Notera att detta inte är det garanterade priset.

För att kunna köpa bilar i Sundsvall ber vi dig att sedan ange ytterligare uppgifter om din bil, som dess färg, om det finns några skador och antal tidigare ägare. Ladda sen upp några enkla bilder på bilen och du får ditt slutliga försäljningspris direkt online. Nu kan du boka en tid till vår station i staden för att överlämna bilen. Vi skiljer oss från vanliga bilförsäljare i Sundsvall, hos oss går processen både snabbt och lätt. Vår bilexpert kontrollerar bilen snabbt på plats. Det är såklart helt upp till dig om du vill acceptera försäljningspriset. Tackar du ja så får du pengarna på kontot inom några bankdagar.


Hundratals bilar köpes i Sundsvall av oss på viköperdinbil.se

Du måste naturligtvis inte tacka ja till vårt priserbjudande direkt om du inte vill. Du har hela 4 dagar på dig att tänka över beslutet. När vi utför en värdering av bilar i Sundsvall använder vi oss av flera databaser. Varje år köpes bilar i Sundsvall av oss till bra priser. Faktum är att vi köper tusentals bilar både i Sverige och Europa varje år så är vi väl medvetna om olika bilars värde. Tänk på att både värderingen online och besöket med vår bilspecialist är kostnadsfria. Tänker du: Jag vill sälja min bil i Sundsvall snabbt och till ett bra pris så vet du vem du ska vända dig till nu.

Vi tar emot de allra flesta bilar. Den enda restriktionen vi har är att bilen inte får väga mer än 3,5 ton. Det spelar med andra ord inte någon roll vilket bilmärke det är, vi tar emot alla bilar i Sundsvall. Genom åren har vi köpt över 1 miljon bilar. Vill du sälja bil på ett enkelt sätt så finns det nog ingen som kan göra det lika smidigt som oss. Du kan värdera din bil, boka en tid och sälja din bil inom 24 timmar. Använd dig av oss när du vill sälja din bil i Sundsvall på det enklaste sättet.

Börja med att värdera bilen online och boka sedan upp en tid hos vår bilförsäljare i Sundsvall. När du säljer bilen till oss så får du inte bara ett bra pris. Vi tar även hand om allt pappersarbete som följer med ett ägarbyte och en bilförsäljning. Om du har frågor kring vår tjänst eller vill veta mer om hur vi köper bilar i Sundsvall så kan du alltid höra av dig till vår support. Vi finns att nå både på telefon och via e-post. Du kan alltid titta på fliken vanliga frågor för att se ifall vi redan har besvarat just din fråga. Gör som många andra och sälj din bil till ett bra pris och på ett smidigt sätt till oss på viköperdinbil.se!

Värdera din bil nu: