Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Sälj din bil i Uppsala

Våra fordonsexperter finns där för dig

viköperdinbil.se – Uppsala

Station Uppsala
Kungsgatan 115
753 18
Uppsala

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

Vi köper din bil i Uppsala – alla modeller och i alla skick!

Har du tänkt sälja bilen? Då vill du nog som många andra göra en så enkel och trygg affär som möjligt. viköperdinbil.se erbjuder nu dig som bor i Uppsala ett alternativ till privat försäljning, där du får hjälp med allt kring bilförsäljningen. Och du behöver inte vara orolig att du ska förlora pengar på affären.

Alla våra tjänster är helt kostnadsfria och vi utgår alltid från det aktuella marknadspriset för din modell när vi avgör värdet för din bil. Du kan alltså vara säker på att få ett bra pris för din bil när du säljer den till oss.

Börja med att ange dina bildata i vårt värderingsverktyg för att ta reda på fordonsvärdet och få ett försäljningspris online, och kom sedan förbi oss på Kungsgatan för att överlämna bilen. Läs mer nedan om hur du lättast säljer din bil i Uppsala. Enklare än så kan en bilförsäljning inte bli!

Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss – Station Uppsala

Från norr:
Kör söder ut på E4. Ta avfart 187 för väg 282. Fortsätt på väg 282 till tredje rondellen då ni tar andra avfarten. Sväng vänster på Kungsgatan. Ta tredje avfarten till Stalllängsgatan. Ta första vänster till Kungshörnet och fortsätt ner på gatan.

Från väster:
Kör österut på väg 55. Sväng av till Luthagsesplanaden. Forstätt till rondellen vid Rådbyvägen, ta första avfarten mot Kungsgatan. Fortsätt Kungsgatan till rondell. Ta första avfarten till Stalllängsgatan. Ta första vänster till Kungshörnet och fortsätt ner på gatan.

Från söder:
Kör norrut ut på E4. Ta avfart 187 för väg 282. Forstätt på väg 282 till tredje rondellen då ni tar andra avfarten. Sväng vänster på Kungsgatan. Ta tredje avfarten till Stalllängsgatan. Ta första vänster till Kungshörnet och fortsätt ner på gatan.

Öppettider Station Uppsala

Måndag:

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

10:00-16:00

Söndag:

Stängt


Lunchstängt mellan 13:00-14:00

  • Röda dagar kan komma att påverka öppettiderna
  • Vänligen se till att ha en bokad tid innan ni besöker stationen.

viköperdinbil.se: att sälja bil har aldrig varit enklare!

Bor du i Uppsala och planerar att sälja bilen? Då har du hittat helt rätt. Som Europas största biluppköpare är Viköperdinbil det självklara valet vid en bilförsäljning. Vi hjälper dig med allt från att avgöra värdet för bilen, till hantering av pappersarbete och kontrakt vid själva affären. Då alla våra tjänster är helt kostnadsfria innebär det minimal ansträngning för dig, samtidigt som du får ett schysst och rimligt pris för bilen som är baserat på det aktuella marknadsvärdet. Hos oss behöver du varken köa eller vänta. Vill du kan du sälja bilen på mindre än ett dygn. Det enda du behöver göra är att fylla i dina bildata i vår onlinevärdering, och sedan boka en tid för överlämning. Du väljer själv vilken tid och dag som passar dig bäst. Vi har öppet vardagar mellan 10-19 och på lördagar mellan 10-16. Vill du kan du komma in för inspektion redan samma dag. Kontrollen på stationen tar endast 30 minuter och du kan sälja bilen direkt efter.


Ta reda på fordonsvärdet

Du börjar med att ange information om din bil i vår värderäknare på hemsidan, Du fyller i uppgifter så som registreringsår, modell och märke. I två enkla steg får du en prisuppskattning för din bil, vilket inte tar mer än 30 sekunder. Därefter, ber vi dig ange ytterligare information om din bil så att vi kan fastställa det slutliga försäljningspriset. Det går snabbt och enkelt, du behöver bara ange generella uppgifter om din bils skick och utrustning. Ladda upp några enkla bilder och sedan har du ditt försäljningspris direkt online. Du kan sen smidigt boka en tid för överlämning på Station Kungsgatan när det passar dig bäst. Väl på stationen får du träffa en av våra erfarna bilspecialister som kontrollerar din bil utifrån de uppgifter du angett. Ditt försäljningspris bekräftas, och vill du sälja bilen direkt kan du göra det. Du kan också avvakta ett tag, det är helt upp till dig. Säljer du bilen hjälper vi dig med alla formaliteter kring försäljningen, så som köpekontrakt och ägarbyte. Pengarna överför vi till ditt konto i samband med affären.


Vi köper upp alla sorters bilar

Vi köper din bil oavsett märke eller ålder. Är din bil gammal med defekter? Det gör ingenting - vi köper den ändå! Så länge bilen är körbar, påställd och inte väger mer än 3,5 ton kan du sälja den till oss. Du gör en värdering online, bokar en tid på stationen i Uppsala och kommer sedan förbi för att överlämna bilen. Utför hela onlinevärderingen först och du har redan ett slutligt försäljningspris från oss. Har du någon form av extrautrustning rekommenderar vi dig att ta med den också. Säljer du bilen med dess extra utrustning blir det slutgiltiga priset naturligtvis högre. Boka en tid för att sälja din bil i Uppsala idag!Värdera din bil nu: