Onlinevärdering
Boka tid för att sälja
Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Sälj din bil i Uppsala

Våra fordonsexperter finns där för dig

viköperdinbil.se – Uppsala

Station Uppsala
Kungsgatan 113b
753 18
Uppsala

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

Vi köper din bil i Uppsala – alla modeller och i alla skick!

Har du tänkt sälja bilen? Då vill du nog som många andra göra en så enkel och trygg affär som möjligt. viköperdinbil.se erbjuder nu dig som bor i Uppsala ett alternativ till privat försäljning, där du får hjälp med allt kring bilförsäljningen. Och du behöver inte vara orolig att du ska förlora pengar på affären.

Alla våra tjänster är helt kostnadsfria och vi utgår alltid från det aktuella marknadspriset för din modell när vi avgör värdet för din bil. Du kan alltså vara säker på att få ett bra pris för din bil när du säljer den till oss.

Börja med att ange dina bildata i vårt värdeverktyg för att ta reda på fordonsvärdet, och kom sedan förbi oss på Kungsgatan för en professionell värdering med en av våra kunniga bilexperter. Läs mer nedan om hur du lättast säljer din bil i Uppsala. Enklare än så kan en bilförsäljning inte bli!

Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss – Station Uppsala

Från norr:
Kör söder ut på E4. Ta avfart 187 för väg 282. Fortsätt på väg 282 till tredje rondellen då ni tar andra avfarten. Sväng vänster på Kungsgatan. Ta tredje avfarten till Stalllängsgatan. Ta första vänster till Kungshörnet och fortsätt ner på gatan.

Från väster:
Kör österut på väg 55. Sväng av till Luthagsesplanaden. Forstätt till rondellen vid Rådbyvägen, ta första avfarten mot Kungsgatan. Fortsätt Kungsgatan till rondell. Ta första avfarten till Stalllängsgatan. Ta första vänster till Kungshörnet och fortsätt ner på gatan.

Från söder:
Kör norrut ut på E4. Ta avfart 187 för väg 282. Forstätt på väg 282 till tredje rondellen då ni tar andra avfarten. Sväng vänster på Kungsgatan. Ta tredje avfarten till Stalllängsgatan. Ta första vänster till Kungshörnet och fortsätt ner på gatan.

Öppettider Station Uppsala

Måndag:

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

10:00-16:00

Söndag:

Stängt


Lunchstängt mellan 13:00-14:00

viköperdinbil.se: att sälja bil har aldrig varit enklare!

Bor du i Uppsala och planerar att sälja bilen? Då har du hittat helt rätt. Som Europas största biluppköpare är Viköperdinbil det självklara valet vid en bilförsäljning. Vi hjälper dig med allt från att avgöra värdet för bilen, till hantering av pappersarbete och kontrakt vid själva affären. Då alla våra tjänster är helt kostnadsfria innebär det minimal ansträngning för dig, samtidigt som du får ett schysst och rimligt pris för bilen som är baserat på det aktuella marknadsvärdet. Hos oss behöver du varken köa eller vänta. Vill du kan du sälja bilen på mindre än ett dygn. Det enda du behöver göra är att fylla i dina bildata i vårt värdeverktyg, och sedan boka en tid för värdering. Du väljer själv vilken tid och dag som passar dig bäst. Vi har öppet vardagar mellan 10-19 och på lördagar mellan 10-16. Vill du kan du komma in för inspektion redan samma dag. Värderingen på stationen tar endast 30 minuter och du kan sälja bilen direkt efter.


Ta reda på fordonsvärdet

Du börjar med att ange information om din bil i vår värderäknare på hemsidan, Du fyller i uppgifter så som registreringsår, modell och märke. I två enkla steg får du ett uppskattat värde för din bil, och värderingen tar inte mer än 30 sekunder. Du kan smidigt boka en tid för värdering på Station Kungsgatan när det passar dig bäst. Väl på stationen får du träffa en av våra erfarna bilspecialister som inspekterar din bil och tar några enklare tester. Ni tar en kort provtur tillsammans för att kontrollera bilens grundkapacitet. Värderingen tar bara 30 minuter och du får snabbt ett korrekt värde fastställt. Efter värderingen får du ett priserbjudande, och vill du sälja bilen direkt kan du göra det. Du kan också avvakta ett tag, det är helt upp till dig. Säljer du bilen hjälper vi dig med alla formaliteter kring försäljningen, så som köpekontrakt och ägarbyte. Pengarna överför vi till ditt konto i samband med affären.


Vi köper upp alla sorters bilar

Vi köper din bil oavsett märke eller ålder. Är din bil gammal med defekter? Det gör ingenting - vi köper den ändå! Så länge bilen är körbar, påställd och inte väger mer än 3,5 ton kan du sälja den till oss. Du gör en värdering online, bokar en tid på stationen i Uppsala och kommer sedan förbi för en manuell värdering med en av våra värderingsspecialister. Ni går tillsammans igenom bilen och gör en grundlig undersökning. Du kommer därefter få ett priserbjudande och kan sälja bilen direkt. Har du någon form av extrautrustning rekommenderar vi dig att ta med den också. Säljer du bilen med dess extra utrustning blir det slutgiltiga priset naturligtvis högre. Boka en tid för värdering i Uppsala idag och sälj din bil imorgon!Så fungerar det
1. Utvärdering

Vid besöket går en inköpsexpert igenom din bil.

2. Betalning

Utifrån testet får du ett priserbjudande. Utbetalning sker via säker banköverföring.

3. Ägarbyte

Ägarbytet genomförs enkelt och säkert tillsammans med oss och bekräftas till dig.

Värdera din bil nu: