Gratis bilvärdering i endast 2 steg
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Vi köper begagnade bilar i Växjö

Våra fordonsexperter finns där för dig

viköperdinbil.se – Växjö

Station Växjö
Ljungadalsgatan 7
352 50 
Växjö

Vår kundservice

08-12 44 30 00

Få en gratis bilvärdering med vårt online-verktyg

Få vårt köperbjudande bekvämt via e-post

Sälj din bil och få betalt via banköverföring

Sälj din bil i Växjö - snabbt och säkert

Om du vill sälja din bil snabbt, säkert och till ett rättvist pris ska du vända dig till viköperdinbil.se i Växjö.

Utför en gratis värdering av din bil på vår hemsida först. Du svarar enkelt på några generella frågor om din bil och laddar upp ett par foton på din bil, därefter får du ditt försäljningspris online. Boka sedan en tid för överlämning av bilen. Under besöket hos oss kontrollerar en av våra experter bilen innan ditt försäljningspris bekräftas och du får naturligtvis ställa frågor samtidigt.

Väljer du att sälja din bil till oss sköter vi också allt pappersarbete. Vi tar stressen ur din bilförsäljning, och tack vare oss är det numera enkelt att sälja begagnade bilar i Växjö.

Du hittar oss här

Värdera din bil nu:

Så här hittar du oss - Station Växjö

Från centrum:
Från Centrum kör Storgatan västerut och följ skylting mot Araby.
Vid Arabyrondellen kör vänster in på Mörnersväg.
Kör rakt fram i första rondellen. I andra rondellen sväng in mot Sjöudden.
Kör rakt fram så finner du viköperdinbil.se i andra byggnaden på vänster sida

Från söder:
Kör riksväg 23 mot Växjö.
Tag avfart mot Centrum, håll höger, sväng av mot Mörners väg.
Fortsätt kör rakt fram till rondellen, sväng in mot Sjöudden.
Kör rakt fram så finner du viköperdinbil.se i andra byggnaden på vänster sida.


Från väst:
Kör riksväg 25/27 mot Växjö C.
Tag avfart Mörners Väg, följ skyltning Mörners väg.
Fortsätt kör rakt fram till rondellen, sväng in mot Sjöudden.
Kör rakt fram så finner du viköperdinbil.se i andra byggnaden på vänster sida.

Öppettider Station Växjö

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

09:00-18:00

10:00-16:00

Söndag:

Stängt


Lunchstängt mellan 13:00-14:00

Begagnade bilar i Växjö köpes

Vår idé är att göra bilförsäljning enkel. Vi hjälper dig att sälja din bil, utan att du ska behöva tumma på priset, säkerheten eller behöva använda all din lediga tid till det. Vår övertygelse är, att genom personligt stöd och en transparant bilvärdering kan vi förenkla beslutsprocessen för dig när du ska sälja din bil. Därför är alla våra tjänster också kostnadsfria, oavsett om du säljer din bil till oss eller inte. Väljer du att sälja din bil till oss tar vi även hand om allt administrativt, inklusive avregistrering, kontraktskrivning och säker betalningsöverföring.

Vår idé är att kombinera det höga priset man kan få för sin bil i en privat försäljning, med smidigheten man får när man säljer sin bil till en bilhandel.

Ett bättre alternativ än att sälja till bilhandlare i Växjö

Till skillnad från traditionella bilfirman kan vi erbjuda ett attraktivt pris för din begagnade bil. När en bilhandel i normalfall köper bilar för 20-30% under dess marknadsvärde, för att inte riskera sin egen vinst, kan viköperdinbil.se erbjuda det pris den faktiskt är värd. Detta kan vi göra av två anledningar.

Den första anledningen är att vi har ett omfattande internationellt handelsnätverk. Faktum är att vi är Europas ledande uppköpare med mer än 1 miljon köpta bilar sedan starten 2012. Genom vårt extensiva nätverk kan vi bortse från lokala prisfluktuationer och erbjuda priser som ofta är högre än det du får hos privatpersoner och bilhandlare i Växjö.

Den andra andningen till att vi kan erbjuda ett bättre pris är för att alla bilar som besöker oss får en oberoende värdering. Som privatperson är det ofta svårt att avgöra vad som är ett rimligt pris för sin egna bil. Sätter man ett för högt pris blir den svårsåld, sätter man däremot ett för lågt pris går man med förlust. Genom att låta en expert undersöka och provköra din bil kan få fram dess riktiga värde. Det pris värderingen tar fram erbjuder vi dig sedan att köpa din bil för.

Ett bättre alternativ än att privat sälja din bil i Växjö

När man säljer sin bil vill man gärna få ett rättvist pris för den. Därför ratar många direkt alternativet att sälja bil till bilfirmor, i Växjö och andra delar av Sverige. Men att själv sälja sin bil kostar dig både tid och huvudbry. Varför slösa din dyrbara tid när det kan vara så mycket mer okomplicerat.

När du säljer din bil till viköperdinbil.se slipper du krånglet som en privat bilförsäljning innebär. Du behöver inte skapa någon försäljningsannons, du slipper samtal och meddelanden från spekulanter, du behöver inte bjuda in främlingar till din privata sfär för att titta på bilen, och du slipper organisera möten med potentiella köpare som inte dyker upp eller i slutändan inte köper din bil.

Vår tjänst begränsar din insats till ett minimum. Du gör snabbt själv en värdering av bilen online med genom att enkelt ange information om din bil och dess skick, ladda sen upp några foton och vid slutet får du ett priserbjudande direkt online. Förutom att du besparas skambud för din bil slipper du också allt pappersarbete med försäljningen. Vi sköter bilbyråkratin åt dig och ser till att det går rätt till. Vill du sälja så bokar du smidigt en tid som passar dig hos på viköperdinbil.se i Växjö för att överlämna bilen och skriva kontrakt - vi för över pengarna direkt. En smidigare affär hittar du inte.

Värdera din bil nu: