Få rätt pris direkt online

Sälj din bil smidigt till Europas största bilhandlare. Snabbt, enkelt och tryggt.

Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Så fungerar det

compramostucoche

Få rätt pris för din bil

Vårt pris är inte en uppskattning. Det baseras på de uppgifter du angett via hemsidan, inklusive utrustning och tillval.

compramostucoche

Få dina biluppgifter verifierade

Boka en tid på någon av våra stationer så att vi kan verifiera de biluppgifter du angett. Priset ändras bara om bilens skick inte överensstämmer med det du angav via hemsidan. Priset kan då justeras till det bättre eller sämre beroende på bilens faktiska skick.

compramostucoche

Få dina pengar

Vårt pris kommer förmodligen att vara bättre än andra bilhandlares. Om du väljer att sälja skriver vi kontrakt direkt på station och du får dina pengar på kontot via banköverföring.

Varför ska du välja viköperdinbil.se?

Ogillar du dåliga överraskningar?

Det finns inga hos oss.

Vi ger dig rätt pris direkt online, ingen felaktig prisuppskattning. Om bilens skick överensstämmer med uppgifterna du angav online kommer du att få priset vi erbjudit. Upptäcker vi avvikelser kommer priset att justeras därefter.

Smidigt?

Det är därför vi finns.

Inga tidskrävande resor mellan olika bilhandlare. Inga jobbiga samtal och prisförhandlingar. Att fylla i dina biluppgifter online tar bara 10 minuter och besöket på stationen tar 60 minuter. Det är allt.

Fullspäckat schema?

Inga problem.

Välj bara den tid som passar dig bäst. Direkt samma dag eller inom 7 dagar från att du fått ditt pris, du bestämmer.

Trött på pappersarbete?

Strunta i det.

Vi tar hand om allt, även bilens ägarbyte och avställning. Du behöver bara skriva under kontraktet. Men bara om du väljer att sälja, såklart.

Varför ska du välja viköperdinbil.se?

Lo que nuestros clientes dicen

Vanliga frågor

Hur beräknas mitt pris?

Vi använder uppgifterna du fyllt i om din bil och sedan identifierar vi extrautrustning med hjälp av bilens chassinummer. Tack vare många års erfarenhet har vi tillgång till data kring mer än 3 miljoner köpta bilar och kan därför beräkna ditt nuvarande marknadspris snabbt. Vi tar även hänsyn till bilens eventuella skador. Utöver biluppgifterna analyserar vi även den europeiska bilmarknaden för att kunna ge dig ett marknadsmässigt och konkurrenskraftigt pris.

Hur lång tid tar det att få mitt pris?

När du fyllt i onlineformuläret kommer vi att börja räkna på ditt pris direkt. De flesta kunder får svar inom en timme men undantagsvis kan det dröja upp till ett par dagar.

Varför kallar ni det för "rätt" pris?

Eftersom vi köper din bil direkt kan vi ge dig rätt pris online. När du fyller i och skickar in biluppgifterna har du gett oss all den nödvändiga informationen för att kunna beräkna aktuellt pris för din bil.

Säljer jag bilen direkt till er?

Ja, du säljer alltid bilen direkt till oss. Alla våra stationer är 100% våra egna - det gör att vi kan garantera en standardiserad service över hela landet.

Behöver jag betala något för er tjänst?

Nej, vår tjänst är helt gratis. Vi tar även hand om ägarbyte och avställning helt utan kostnad.

Måste jag sälja min bil om jag påbörjat värderingen?

Nej, du bestämmer själv om du vill sälja din bil. Du förbinder dig inte till något - du har alltid kontrollen.

Vad händer under mitt besök på stationen?

Varje besök följer samma standardiserade process. På plats kontrollerar vi bilens uppgifter, samtliga dokument, bilens historik och gör en provkörning - sedan skickar vi all information till våra prissättare. Här bekräftar eller justerar vi priset beroende på om vi hittar några avvikelser. Bestämmer du dig för att sälja bilen så skriver du bara under kontraktet, sedan är allt klart. Du lämnar över bilen till oss och behöver inte längre bekymra dig.

Hur sker betalningen?

När du sålt din bil överför vi pengarna via banköverföring. Du har dem på ditt konto inom ett par dagar.

Varför behöver jag ange min e-mailadress?

Vi behöver din e-mailadress för att skicka ditt pris. Du får även tips om bilförsäljning och informeras om du skulle få ett högre priserbjudande. Vi delar inte personlig data med tredje part.

Sälj din bil smidigt och få rätt pris online.

Snabbt, säkert och tryggt.

Sälj din bil smidigt och få rätt pris online. Snabbt, säkert och tryggt.