Boka tid hos viköperdinbil.se

Boka tid

Hur gör man för att boka tid på en viköperdinbil.se-station?

Det finns tre alternativ för att boka en tid vid en av våra stationer runt om i Sverige.

1. Boka tid i samband med en onlinevärdering

Använd vår onlinevärdering för att få en första uppskattning av din bils värde. Därefter kan du göra en tidsbokning direkt på resultatsidan vid en valfri station nära dig. Beroende på var du bor så kan det finnas flera olika stationer att välja mellan. När du har gjort en onlinevärdering får du också ett e-postmeddelande från oss med en länk som du kan använda för att boka en tid vid ett senare tillfälle.

2. Direktbokning via vår hemsida

Du har också möjlighet att boka tid vid en våra stationer direkt, utan en onlinevärdering. Du behöver bara klicka på “boka tid" i menyn på vår hemsida. Det går även bra att klicka på följande länk: Boka tid

3. Bokning via telefon

Föredrar du att ringa för att boka tid är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på 08 12 44 30 00 (avgiftsfritt telefonnummer). Det går även bra att skriva till kundservice@vkdb.se.

Våra kundtjänstmedarbetare finns tillgängliga:

 • Måndag till fredag: 08:00 - 20:00
 • Lördag: 09:00 - 16:00
 • Söndag: Stängt
 • Hur ändrar jag en bokad tid?

  Om du vill ändra din tid på stationen, vänligen meddela oss via telefon. Kontakta vår kundtjänst (kontaktinformation ovan) så hjälper de dig att hitta en ny tid.

  Du kan också avboka din tid via det e-postmeddelandet vi skickade som bekräftelse på tidsbokningen. Hitta knappen för avbokning/ombokning och välj därefter en ny tid som passar bättre.

  Kan värdet av min bil fastställas även utan ett besök på en station?

  Nej, för att kunna värdera din bil korrekt krävs en noggrann och personlig kontroll av våra experter. Under den kostnadsfria värderingen blir din bil både undersökt och provkörd. Experten som undersöker din bil kommer även att ta bilder på bilen som vi skickar till vår prissättningsavdelning. Tillsammans värderar de din bil och ger dig sedan ett priserbjudande, opåverkat av lokala prisfluktuationer.

  Värdera din bil nu: