Boka tid hos viköperdinbil.se

Boka tid

Hur gör man för att boka tid på en viköperdinbil.se-station?

Boka tid i samband med en onlinevärdering

Använd vår onlinevärdering för att få ett slutligt försäljningspris för din bil. Därefter kan du göra en tidsbokning direkt på resultatsidan vid en valfri station nära dig. Beroende på var du bor så kan det finnas flera olika stationer att välja mellan. När du har gjort en onlinevärdering får du också ett e-postmeddelande från oss med en länk som du kan använda för att boka en tid vid ett senare tillfälle.

Få hjälp från vår kundservice

Behöver du hjälp att boka tid är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på 08 12 44 30 00 (avgiftsfritt telefonnummer). Det går även bra att skriva till kundservice@vkdb.se.

Våra kundtjänstmedarbetare finns tillgängliga:

 • Måndag till fredag: 08:30 - 19:00
 • Lördag: 08:30 - 13:00, 14:00-17:00
 • Hur ändrar jag en bokad tid?

  Om du vill ändra din tid på stationen, vänligen meddela oss via telefon. Kontakta vår kundtjänst (kontaktinformation ovan) så hjälper de dig att hitta en ny tid.

  Du kan också avboka din tid via det e-postmeddelandet vi skickade som bekräftelse på tidsbokningen. Hitta knappen för avbokning/ombokning och välj därefter en ny tid som passar bättre.

  Kan jag sälja min bil utan ett besök på en station?

  Nej, för att kunna sälja din bil korrekt krävs en personlig överlämning på en av våra stationer. Under det kostnadsfria besöket blir din bil även snabbt kontrollerad och provkörd. Därefter skriver vi ett köpekontrakt tillsammans och lägger en betalningsorder för det överenskomna priset. Om du inte själv kan närvara på plats kan du skriva en fullmakt och be en tredje part närvara i ditt ställe.

  Värdera din bil nu: