Erbjudande - sälj din bil till viköperdinbil.se

Erbjudande

1. Hur får man ett priserbjudande från viköperdinbil.se?

Ett priserbjudande från oss får du uteslutande på plats i en av våra stationener. Den prisuppskattning du får vi en onlinevärdering på vår hemsida ger dig bara det statistiska referensvärdet av din bil.

Endast vid den personliga värderingen i en station kan det verkliga skicket av ditt fordon bedömas av våra experter. Förutom att din bil undersöks och provkörs, så tas även bilder som skickas till vår prissättningsavdelning i Stockholm. Baserat på din bils skick samt det aktuella marknadsvärdet av din bil, får du sedan ett priserbjudande. Eftersom vi har ett stort internationellt nätverk av bilköpare kan vi ofta erbjuda dig ett pris som är bättre än vad du kan få när du säljer din bil till en lokal handlare eller privatperson.

2. Hur länge gäller erbjudandet?

Det priserbjudande vi ger dig efter att du har besökt en station är giltigt i fem dagar. Vi vill ge dig god tid för att att kunna jämföra det priserbjudande vi gett dig. Du är aldrig skyldig att acceptera vårt erbjudande. Alla våra tjänster och erbjudanden är icke-bindande och kostnadsfria.

3. Vad händer efter att jag har accepterat ett priserbjudande?

När du har accepterat vårt erbjudande, skickar vi dig vårt juridiskt kontrollerade köpekontrakt för underskrift. När du har skrivit på och lämnat in alla relevanta dokument samt lämnat bilen hos oss, så är jobbet över för dig. Vi tar hand om avregistreringen av din bil och allt pappersarbete. Efter några dagar har du betalningen på ditt konto.

I Sverige följer registreringsskylten med bilen. I vissa fall, om du har en personlig skylt, kan du göra en anmälan till Transportstyrelsen om att få flytta skylten till ett nytt fordon. Detta går att enkelt anmäla via deras e-tjänster.

Har du ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta våra rådgivare via e-post kundservice@vkdb.se eller på 08 12 44 30 00 (avgiftsfritt nummer).

  • Måndag till fredag: 08:00 - 20:00
  • Lördag: 09:00 - 16:00
  • Söndag: 12:00 - 16:00
Värdera din bil nu: