Erbjudande - sälj din bil till viköperdinbil.se

Erbjudande

1. Hur får man ett priserbjudande från viköperdinbil.se?

Ett priserbjudande från oss får du via e-post efter att du fyllt i vårt värderingsformulär. Det går snabbt och enkelt med några klick. Vi ber dig fylla i information om din bil för en fullständigt värdering av våra professionella värderingsmän. Vi skickar ditt försäljningspris via e-post och du har alltså värderat bilen utan att du behöver gå hemifrån.

Vid det personliga besöket på en station sedan kontrolleras biluppgifterna av våra experter. Vi kommer även vid detta tillfälle provköra bilen efter en snabb kontroll. Om din bils är detsamma som angetts i värderingsformuläret online så bekräftar vi priset du redan fått. Eftersom vi har ett stort internationellt nätverk av bilköpare kan vi ofta erbjuda dig ett pris som är bättre än vad du kan få när du säljer din bil till en lokal handlare eller privatperson.

2. Hur länge gäller erbjudandet?

Det priserbjudande vi ger dig online är giltigt i 4 dagar. Vi vill ge dig god tid för att att kunna jämföra det priserbjudande vi gett dig. Du är aldrig skyldig att acceptera vårt erbjudande. Alla våra tjänster och erbjudanden är icke-bindande och kostnadsfria.

3. Vad händer efter att jag har accepterat ett priserbjudande?

När du har accepterat vårt erbjudande, skickar vi dig vårt juridiskt kontrollerade köpekontrakt för underskrift. När du har skrivit på och lämnat in alla relevanta dokument samt lämnat bilen hos oss, så är jobbet över för dig. Vi tar hand om ägarbytet för bilen direkt tillsammans och sen sköter vi allt pappersarbete. Efter några dagar har du betalningen på ditt konto.

I Sverige följer registreringsskylten med bilen. I vissa fall, om du har en personlig skylt, kan du göra en anmälan till Transportstyrelsen om att få flytta skylten till ett nytt fordon. Detta går att enkelt anmäla via deras e-tjänster.

Har du ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta våra rådgivare via e-post kundservice@vkdb.se eller på 08 12 44 30 00 (avgiftsfritt nummer).

  • Måndag till fredag: 08:30 - 19:00
  • Lördag: 08:30 - 13:00, 14:00-17:00
  • Söndag: Stängt
Värdera din bil nu: