Gratis onlinevärdering
Våra större stationer

Stockholm Göteborg Malmö Jönköping

Har ni några frågor?

Våra bilexperter står till ert förfogande måndag - fredag, kl 8 till 20. Lördag kl 9 till 16. Söndag kl 12 till 16.

Vår Kundservice

08 12 44 30 00

  • Utbetalningen görs direkt, säkert och kontantlöst.
  • Vår tjänst är helt gratis utan förbehåll.
  • Ägarbytet genomförs säkert och enkelt tillsammans med oss. Du får givetvis en bekräftelse.

Har du tänkt sälja bilar till Afrika? Sälj hos oss!

bilar till afrika

Vill ingen ge något för din gamla bil här hemma? Känns det som den sista utvägen att sälja bilen till en handlare som vill exportera den? Lyckas du sälja en riktigt gammal bil här i Sverige är risken stor att en oseriös handlare exporterar sina bilar till Afrika, kanske till och med illegalt. Men nu finns ett seriöst och professionellt alternativ till dig som vill sälja en gammal bil! Viköperdinbil.se är ditt inhemska alternativ till export.

Vi köper upp alla slags bilar, och ger dig ett rättvist pris även för din gamla bil. Hos oss har du chans att få pengar även för en bil som ska skrotas.

Innan du säljer bilen erbjuder vi dig alltid en kostnadsfri värdering, för att du ska känna till värdet för din bil innan du säljer den. Få bästa möjliga pris för bilen och sälj den till oss redan idag!

Innehåll:

Sälj bilen på 24 timmar!
Värdering på nätet
Exklusiv värdering
Få rätt pris direkt
Gratis värdering

Så tycker våra kunder:

Allt gick väldigt smidigt till. Seriöst företag som gav mig ett rimligt pris för min bil.
(Ture P.)

Allt fungerade mycket bra.
(Bertil F.)
Audi A2, år 2003
Audi A2, år 2003
Toyota IQ, år 2009
Toyota IQ, år 2009
Ford Maverick, år 2003
Ford Maverick, år 2003
Värdera din bil nu:
Våra stationer
Välj stad:
Kundrecensioner
Christina D.

Jag kunde boka den tiden som jag önskade och behövde bara vänta en minut. Innan min tid på filialen blev jag uppringd och fick en bekräftelse över telefon och blev ombedd att ta med alla tillbehör och papper. På plats blev allt väldigt noggrant förklarat och efter 30 minuter fick jag ett väldigt bra prisförslag. Kort därefter sålde jag min bil till ett väldigt bra pris.

Oseriösa handlare säljer sina bilar till Afrika.

En bil som gått över 20 000 mil kan vara svår att sälja i Sverige, och många har hört om de så kallade ”afrikabilarna”. Bilar som handlare köper upp och säljer vidare till Afrika, där efterfrågan på gamla bilar och bildelar är betydligt större än här. Det kan kännas lockande att göra sig av med sin bil på det här sättet. Men de oseriösa bilköparna är många, och många exporterar till och med bilarna illegalt till Afrika.

Din gamla bil riskerar alltså att komma på villovägar, och risken att åka på en skattesmäll eftersom ägarbytet inte gjordes korrekt, och bilen hittas med obetald skatt, är stor. En risk som många personer inte ens vet om innan de säljer sin bil.

Så hur kan du vara säker på att göra en trygg affär och undvika handlare som säljer din bil till Afrika?

Det enklaste är såklart att sälja din bil till en pålitlig bilköpare här i Sverige, och det kan du göra hos viköperdinbil.se! Hos oss spelar det ingen roll hur många mil din bil har gått, eller i vilket skick den är. Till oss kan du även sälja en importbil. Vi köper upp alla sorters bilar. Både enklare och säkrare än att sälja bilar till Afrika.

Strunta i att sälja din bil till Afrika, utan välj ett alternativ som är både tryggt, smidigt och enkelt. Läs gärna mer här på vår hemsida om allt vi kan erbjuda dig, eller scrolla vidare ner. Du kan också ringa vår kundservice om du vill ha svar på dina frågor. Viköperdinbil.se - din partner när du vill göra en smidig affär!

Sälj bilen tryggt till viköperdinbil.se.

När du säljer en gammal bil som nästan behöver skrotas skeppas den ibland med andra bilar till Afrika. Det är dock svårt för dig som säljare att överblicka export av fordon, och nästan omöjligt att veta om allt går rätt till. Privatpersoner kan ofta inte själva exportera bilar till Afrika, utan deras fordon köps upp av handlare som i sin tur exporterar dem. Kanske är det till och med så att din bil har ett andrahandsvärde som den som köper bilen inte nämner? Var på den säkra sidan och värdera bilen med viköperdinbil.se. Hos oss får du snabbt och lätt ett svar på frågan ”vad är bilen värd?” så att du inte blir lurad när du säljer den. Sedan kan du sälja bilen tryggt till oss. Men det finns inget säljtvång! Efter försäljningen får du ett köpekontrakt och pengarna överförs till ditt konto samma dag, och når din bank inom de närmaste 2-3 bankdagarna.

Tanken med vår service är att erbjuda ett alternativ till privat bilförsäljning. Många människor är idag känner sig väldigt osäkra när de ska sälja sin bil, och vissa är i behov av att sälja bilen snabbt. Vissa har inte tid och vill inte sälja bilen privat, eftersom det tar mycket tid och energi. Välj att komma in till oss, så får du chans att uppleva en smidig och enkel bilaffär! Vi tar oss tiden att svara på alla dina frågor och funderingar, allt för att du ska känna dig så trygg och säker som möjligt när du står för en bilförsäljning. Vi är transparenta, öppna och ärliga och erbjuder dig den bästa servicen. Din trygghet är viktig för oss. Välkommen in till en av våra stationer, vi finns runt om i hela Sverige, det finns alltid en station nära dig!

Så fungerar det
1. Utvärdering

Vid besöket går en inköpsexpert igenom din bil.

2. Betalning

Utifrån testet får du ett priserbjudande. Utbetalning sker via banköverföring direkt.

3. Ägarbyte

Ägarbytet genomförs enkelt och säkert tillsammans med oss och bekräftas till dig.

Värdera din bil nu: