Begagnade bilar köpes – snabbt, enkelt och tryggt

Vill du sälja din gamla, slitna bil men det tar för mycket tid, ork och energi från annat du hellre vill ägna dig åt, har vi lösningen!

På viköperdinbil.se kan du göra en onlinevärdering helt kostnadsfritt för att få en prisuppskattning av din bil. Du förbinder dig inte till någonting. När du sedan önskar ett konkret priserbjudande är du välkommen förbi en av våra stationer.

Vi har vana av att handla med begagnade bilar och är experter på att värdera dem. Dessutom sköter vi allt praktiskt runt omkring. Slösa inte tid på att söka efter "begagnade bilar köpes" – kom till oss.

Värdera
Boka tid

Kostnadslös
onlinevärdering

Icke-bindande
expertvärdering

Sälj bara om vill

1. Så får du bilen såld

Begagnade bilar koepes

Det är lätt att börja oroa sig när bilen inte blir såld. I slutändan börjar många till och med fundera på att sälja sina begagnade bilar till Afrika, för att slippa köra dem direkt till skroten. I Afrika köpes även äldre begagnade bilar och det går därför ofta att sälja en bil till export även när den gått många mil eller är i dåligt skick. Men nu finns det ett enklare alternativ.

Viköperdinbil.se är din professionella bilköpare för alla slags fordon. Nu slipper du leta längre efter ställen där begagnade bilar köpes i alla skick. Till oss kan du sälja din gamla bil snabbt, enkelt och tryggt. Och på bara 24 timmar! Vill du sälja någon annans bil? Det räcker med att du har med dig en signerad fullmakt från säljaren till stationen, så kan du lätt och smidigt sälja bilen åt någon annan. Börja med att värdera bilen med vår online-räknare. Sedan värderar vi din bil på vår station. Efter det får du ett priserbjudande och om du vill köper vi din bil direkt.

Hos viköperdinbil.se är ingenting bindande. Vi tror på transparanta bedömningar och värderingar för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Vi eftersträvar hög kvalitet och professionalitet. Därför har våra värderingsexperter många års erfarenhet och är speciellt utbildade för ändamålet att beräkna värdet på bilar. Är du nyfiken på vad din bil är värd? Gör en online värdering och kom sedan ner till stationen för en kostnadsfri värdering. Du får svar på alla dina frågor och efter värderingen kan du välja att sälja din bil till oss - men bara om du själv vill. Välkommen ner till din närmaste station!

2. Begagnade bilar köpes – oavsett skick!

Begagnade personbilar som exporteras till Afrika är ett växande problem. Många exporter är illegala och utgör även en fara för miljön. Med viköperdinbil.se kan du undvika tveksamma och miljöfarliga exporter och sälja bilen direkt på hemmaplan, även om den gått långt och är gammal och sliten. Att sälja din bil till export från Sverige är inte längre det enda alternativet. Och nej, du behöver inte spendera veckor med att läsa annonser med begagnade bilar som köpes. Begagnade bilar är riktigt enkla att sälja med viköperdinbil.se! Ta ut bilen ur garaget och ge dig av till vår station för värdering redan idag. Hör av dig till oss om bilen inte går att köra så hjälper vi dig. Till oss kan du sälja begagnade personbilar och mindre lastbilar på en vikt på upp till 3,5 ton. Gör bilförsäljningen enkel, kom till oss redan idag!

Har du frågor? Du kan alltid ringa vår kundtjänst för att få svar, eller boka en kostnadsfri värdering på en av våra stationer. Om du väljer att sälja din bil till oss hjälper vi dig med allt. Glöm allt krångligt pappersarbete och hur du ska lösa av lånet hos banken. Vi hjälper dig med allt sådant, inklusive ägarbytet. Kostar det något? Nej! Hos oss är allt gratis och ingenting är bindande. Vår service är att du som kund ska slippa tänka på allt krångel. Vi är det bästa alternativet när du vill sälja din bil snabbt och smidigt - till ett seriöst företag med många års utbildade värderingsexperter. Kom förbi oss på vår närmaste station, så berättar vi mer!

Så här betygsätter våra kunder vår service

Snabbt och smidigt att bli av med en gammal bil utan att behöva skrot den.
Carina C. | Stockholm | Nissan Primera, 1998 20.08.2017
Allt är bara tumme upp!
Lena J. | Bandhagen | Volvo XC 70, 2001 29.10.2017
Proffsigt o vänligt bemötande!
Henrik O. | Hisings Backa | Volvo XC 60, 2016 09.01.2018

Gratis bilvärdering på bara ett steg