Vi är ett billigare alternativ till bilförmedling

Viköperdinbil.se är ditt billigaste alternativ när du vill sälja din bil eftersom vi inte tar någon som helst provision, inte heller får du några oförutsedda kostnader.

Vi är ingen bilförmedling, vi köper bara upp bilar och allt är av intresse! Alla våra tjänster är kostnadsfria, och ditt jobb är väldigt lätt – allt du behöver göra är att värdera bilen i vår online-räknare och sedan kontakta oss. Vi bokar in dig för ett möte på någon av våra bilstationer.

Du får ett erbjudande där och då, vilket betyder att du kan åka hem med ett köpekontrakt på fickan samma dag. Pengarna har du på kontot inom några dagar.

Värdera
Boka tid

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

1. Vad kostar en bilförmedling?

Bilförmedling

En bilförmedling har som affärsidé att göra det lättare för dig att sälja din bil. De hjälper dig med annonseringen, med att bestämma ditt bilvärde, med att hitta köpare till bilen, och organiserar själva försäljningen. Nackdelen med detta är att det kostar pengar.

Först och främst måste du ofta betala för själva annonseringen på olika forum. För varje såld bil utgår dessutom en förmedlingsprovision till bilförmedlaren som uppgår till en viss procentandel av försäljningspriset. Det finns inte heller någon garanti för att din bil blir såld inom rimlig tid. Du riskerar att få betala många månaders annonsering innan du blir av med din bil eftersom en bilförmedling inte kan köpa upp din bil direkt.

Du kan dock bespara dig allt besvär med en bilförmedling genom att sälja bilen direkt till viköperdinbil.se. Du spar inte bara pengarna för förmedlingsprovisionen, för eventuellt underhåll av bilen och för annonseringen. Du slipper till och med all annonsering och väntan på rätt köpare. Till oss kan du sälja din bil inom bara 24 timmar, helt utan väntetid.

Vi delar in processen i tre enkla steg: först gör du en bilvärdering online, sedan bokar du tid hos en av våra experter som genomför en slutgiltig bilvärdering på plats och slutligen kan du välja att acceptera vårt säljerbjudande. Efter försäljningen tar vi hand om alla formaliteter. Alla delar av processen är dessutom kostnadsfria och det tillkommer inga dolda avgifter. Kan du inte komma till stationen själv och vill ta hjälp av en vän eller släkting? Det går alldeles utmärkt! Skriv bara en fullmakt tillsammans med personen som hjälper dig så kan han eller hon komma bort till stationen istället.

2. Sälj bilen i tre enkla steg

Känns det krångligt med allt pappersarbete? Har du lån på bilen? Är din bil krockskadad? Eller vill du bara byta in din bil till en bilförmedling? Tänk om. Viköperdinbil.se köper din bil och tar samtidigt hand om allt pappersarbete. Vi hjälper dig lösa av lånet och ser dessutom till att sköta ägarbytet snabbt och smidigt. All vår service är helt gratis, och dessutom tjänar du som privatperson på att först sälja din bil och sedan köpa en bil separat. När du byter in din bil via en bilförmedling finns en mellanskillnad som inte är tydlig för dig som kund. Det blir svårt för dig att veta hur mycket respektive hur lite du egentligen tjänar på att lämna in bilen. Många bilhandlare tar dessutom inte emot äldre modeller eller bilar som är i för dåligt skick. Tvärtom hos oss på viköperdinbil.se! Vi köper upp alla bilar, oavsett märke, modell och antal körda mil.

3. Påbörja försäljningen redan nu

Välj alltså ett billigare och enklare alternativ till bilförmedling. Viköperdinbil.se gör det möjligt för dig att ta reda på värdet på din bil och sälja den i tre enkla steg – och på under 24 timmar! Alla våra tjänster är helt kostnadsfria och det enda du behöver göra för att påbörja din bilförsäljning är att ange information om din bil i vår online-räknare för att få en kostnadsfri bilvärdering. Sedan bokar du tid på en av våra många stationer och får ett säljerbjudande direkt på plats!

Så här betygsätter våra kunder vår service

Smidigt och rimligt
Mårten F. | Linköping | Volvo V 70, 2004 10.05.2019
Bra och snabb affär. Rimligt pris. Kunnig och trevlig personal. Lennart
Annika B. | Solna | Fiat 500, 2011 05.11.2018
Mycket bra service och raka besked. Allt fungerade perfekt
Håkan F. | Norrköping | Renault Megane, 2012 31.10.2018

Gratis bilvärdering på bara ett steg