Letar du bilförsäljare? Vi gör jobbet bättre och snabbare.

Hos oss blir bilaffären snabbare, bekvämare och enklare. Vi tar hand om alla steg i försäljningsprocessen och du slipper förhandla med en bilförsäljare.

Att sälja bilen till en bilsäljare kan innebära en snabb affär, men ofta inte lika bra betalt som om du hade sålt bilen själv. Hos viköperdinbil.se erbjuds du både en smidig affär och ett rättvist pris.

Med vår kunskap ser vi det unika med just din bil och du kommer kunna känna dig trygg i att sälja den till oss.

Vi tar hand om alla fordon upp till 3,5 ton och du kan räkna med att få din bil såld inom endast 24 timmar. Med vår enkla onlinevärdering kan du snabbt och utan kostnad se din bils uppskattade värde.

Onlinevärdering
Boka tid för att sälja
Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

1. Undvik fula knep hos bilförsäljare - vi erbjuder en trygg affär

Bilforsaljare

En bild som många har av bilhandlare är att de försöker lura kunden på pengar och sälja bilar som inte håller måttet. Samma sak gäller när du ska byta in en gammal bil. Det är vanligt att tro att de kommer hitta fel på din bil som inte finns och erbjuda dig ett lägre pris än vad den är värd.

Hos viköperdinbil.se kan du räkna med en trygg och säker affär där du slipper förhandla och snärja dig ur försäljarens olika knep. Att göra en separat värdering av bilen och sedan besöka en bilhandlare kräver onödigt mycket tid från dig.

Dessutom riskerar du även att bli besviken på priset de erbjuder. Istället kan du närsomhelst göra en onlinevärdering hos oss, välja om du vill acceptera det erbjudna priset, och sedan gå vidare med försäljningen. Allt på ett och samma ställe.

2. Sälj din bil till marknadens bästa pris

Det är vanligt att bilförsäljare av begagnade bilar erbjuder dig ett pris som är mycket lägre än vad bilen egentligen är värd. Detta för att ha utrymme för utgifter som service och rekonditionering.

Därför gäller det att hålla koll på marknaden och de bilar som håller samma standard för att veta att du erbjuds ett bra pris. Detta tar tid och kan kännas som att leta efter en nål i en höstack.

Ta istället hjälp av viköperdinbil.se och var säker på att alltid erbjudas marknadens bästa pris.

Med lång erfarenhet och mycket kunskap tittar vi på varje bil med nya ögon och erbjuder ett rättvist pris för vad den är värd. Att själv ta hand om försäljningen kan ge dig mer pengar för bilen, men för dig som vill att det ska gå snabbt och enkelt är detta ett bra alternativ.

Du erbjuds ett bra marknadspris och oavsett i vilket skick din bil är tar vi hand om den. Du kan alltså komma in med en bil som är skadad och till och med få en slant på köpet.

Det gör det ännu smidigare än att ta den till skroten. Önskar du lämna över ansvaret gällande bilförsäljning och pappersarbete till någon annan hjälper vi dig gärna.

Med vår hjälp slipper du:

  • Lägga tid på samtal från olika spekulanter som inte kommer till skott.
  • Oroa dig för att bli lurad på pengar hos en bilförsäljare.
  • Ta hand om pappersarbete och ägarbyten.
Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

3. Räkna ut din bils värde med vår enkla onlinevärdering

Kanske har du en bil stående där hemma som du inte har tid att sälja själv eller inte vill riskera att få för lite pengar för hos en bilhandlare. Genom vår tjänst kommer du att kunna kombinera de båda fördelarna av att sälja bilen privat/genom en bilsäljare.

Du slipper alltså ägna tid åt att försöka få din bil såld samtidigt som du erbjuds rätt marknadspris. Vår smidiga onlinevärdering räknar ut din bils uppskattade värde på endast 30 sekunder.

Oavsett om du endast vill kontrollera hur mycket din bil förlorat i värde eller om du vill gå vidare med en bilförsäljning är tjänsten kostnadsfri. Du binder alltså inte upp dig på något genom att använda värderingsverktyget.

Det enda du behöver göra är att fylla i de angivna uppgifterna för att vi ska kunna ta med detta i beräkningarna. Du väljer sedan själv om du önskar gå vidare med din bilförsäljning och boka en mer ingående kontroll hos någon av våra värderingsexperter.

Kontrollen tar endast cirka 30 minuter och sedan är bilen klar att säljas till oss. Det innebär alltså att du kan få din bil såld inom 24 timmar. Utbetalningen sker tryggt och säkert via banköverföring och allt arbete som måste hanteras efter försäljningen sköter vi.

Vi finns på 16 stationer i Sverige och när du använder vår tjänst får du fördelarna som det innebär att sälja din bil privat respektive att sälja den hos en bilförsäljare, men utan allt extraarbete. Har du frågor eller funderingar hittar du numret till vår kundservice högst upp på sidan. Välkommen att värdera din bil hos oss på viköperdinbil.se!

Så här betygsätter våra kunder vår service

Trevlig personal, snabb affär slipper allt jobb själv
Marie-Louise Ö. | Hisings Backa | Mazda 2, 2014 22.07.2019
Bra bemötande, snabb värdering och helt ok pris fick jag, supernöjd.
Anders N. | Kållered | Volvo V 70, 2012 23.06.2019
Snabbt och smydigt
Bogosav D. | Malmö | Honda Civic, 2003 18.05.2019

Gratis bilvärdering på bara ett steg