Att sälja din bil till utlandet

Hittar du inte rätt köpare och funderar nu på att sälja din bil till utlandet? Vi har ett bättre alternativ.

Anledningarna till att man letar sig utanför Sveriges gränser för att sälja sin bil är många. Du kanske hoppas på ett bättre pris? Är din bilmodell mer populär i andra länder?

En försäljning utomlands kommer dock med sin beskärda del administration. Det finns både risk för bedrägerier och att det hela blir en byråkratisk soppa av det hela.

Gör det enkelt för dig själv och sälj istället till viköperdinbil.se. Gör en onlinevärdering och kom sedan till våra stationer för en personlig värdering och ett garanterat priserbjudande.

Våra tjänster är gratis och icke-bindande så du tjänar alltid på att besöka oss innan du bestämmer dig för att sälja din bil utomlands.

Onlinevärdering
Boka tid för att sälja
Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

Kostnadsfri
onlinevärdering

Expertvärdering på station

Sälj bara om
du vill

1. Så hittar du någon som köper bilen direkt

Två kvinnor som tittar på ett dokument

Det låter kanske för bra för att vara sant. Du har annonserat ut bilen länge och ingen köpare dyker upp. Och så hittar du plötsligt någon som köper bilen direkt. Och dessutom till bästa möjliga pris. Hos viköperdinbil.se är det möjligt!

Flera av våra kunder övervägde att exportera bilen för att kunna sälja den, innan de upptäckte hur enkelt det är att sälja bilen till oss. Att sälja sin bil själv till utlandet känns jobbigt för många, eftersom det finns så mycket att hålla reda på.

Bilen ska avregistreras inför export och man måste ha bevis på att bilen kommer fram i det nya landet. Du kan såklart anlita en bilhandlare när du ska exportera din bil till utlandet. Men det kan vara svårt att veta vilka handlare som är pålitliga. Många skeppar dessutom bilar till Afrika utan tillstånd.

Hos oss kan du sälja en bil, snabbt och enkelt utan att behöva krångla. Om du vill kan du sälja din bil på mindre än 24 timmar! Vill du sälja bilen åt någon annan? Det går också bra hos oss, så länge du tar med en signerad fullmakt från bilägaren.

Vi hjälper dig alltid med alla formaliteter kring försäljningen, så som köpekontrakt och ägarbyte. Kom in till oss så berättar vi mer!

Gratis onlinevärdering av din bil
Registreringsnummer
Fyll i ditt registreringsnummer

Jag har glömt mitt registreringsnummer

2. Bra alternativ till att sälja din bil till utlandet

Vi på viköperdinbil.se erbjuder dig ett enklare alternativ till export av fordon. Enkelhet är vårt ledord, och det ska vara lätt för dig att sälja bilen, oavsett i vilket skick den är.

Istället för att sälja en gammal bil utomlands kan du sälja den enkelt och bekvämt till oss. Du får också reda på dess exakta värde och slipper sälja din bil till utlandet för ett skambud hos en oseriös handlare.

Våra experter värderar din bil helt gratis och du får chans att ställa frågor under tiden. Men först värderar du bilen online på vår hemsida för att få en uppfattning av värdet. Efter det får du ett e-postmeddelande med en inbjudan till den personliga värderingen. Efter värderingen kan du sälja bilen direkt!

Så här betygsätter våra kunder vår service

Snabb och bra service och trevligt bemötande.
Nina E. | Gävle | Dacia Logan MCV, 2009 25.09.2019
Trevligt bemötande och trevlig personal.
Karl T. | Kållered | Peugeot 207, 2011 06.06.2019
Trevligt bemötande och seriös bedömning av bilen.
Eva A. | Kållered | Volvo S 60, 2004 13.01.2019